Openingstijden:  Ma‑Za 10:00‑19:00   Do 10:00‑21:00
Bel nu:   0204083445

Reparaties onderdelen toegelicht

ActiveC > Geen categorie > Reparaties onderdelen toegelicht

Scherm

Heeft het toestel barsten op het scherm? Of doet het touchscreen het slecht of helemaal niet?Geeft het scherm geen licht en is de lcd defect? Dan kunnen onze professionals bij ActiveC er voor u een nieuw scherm op zetten.

Batterij

Gaat de accu snel leeg of laadt het apparaat traag of helemaal niet op? Dan kan het zijn dat de batterij defect is en vervangen moet worden. ActiveC kan voor u, uw oude batterij vervangen met een nieuwe batterij.

Oplaad problemen

Laadt uw apparaat traag of helemaal niet op? Gaat uw accu sneller leeg dan normaal? Dan kunnen daar verschillende oorzaken voor zijn. De batterij of powerjack kan defect zijn of het kan een probleem met de software zijn. Bij ActiveC lossen we al u oplaadproblemen op. In het geval van een batterij defect hanteren we gewoon de normale batterijvervanging kosten.

Waterschade

Heeft uw telefoon vocht- of waterschade? Dan maakt Activec uw apparaat weer helemaal als nieuw, door het toestel uit elkaar te halen en alle onderdelen apart te controleren, schoonmaken en reinigen, zodat deze weer als van ouds kan functioneren

Thuisknop defect

Doet uw homeknop het niet. Dan kunnen wij bij ActiveC voor uw een nieuwe homeknop monteren. LET OP!: defecte vingerafdrukscanner kan nooit meer gerepareerd worden, bij een homeknop reparatie kan alleen de homknop worden gerepareerd.

Vergrendelknop defect

Kunt u uw apparaat niet meer aanzetten omdat de vergrendelknop defect is geraakt? Of reageert de vergrendelknop sporadisch? Dan kunnen wij bij ActiveC u vergrendelknop vervangen door een nieuwe vergrendelknop.

Achtercamera vervangen

Is u lens gebarsten of kunt geen of geen goede foto’s en video’s meer nemen met de achtercamera? Dan vervangen wij bij ActiveC u achtercamera met een nieuwe achtercamera en kunt u weer foto’s en video’s maken zoals u dat wilt.

Voorcamera vervangen

Is u lens gebarsten of kunt geen of geen goede foto’s en video’s meer nemen met de voorcamera? Dan vervangen wij bij ActiveC u voorcamera met een nieuwe voorcamera.

Anders?

Heeft u een andere probleem met uw apparaat? Dan horen wij dat graag van u. Bij ActiveC hebben we deskundigen met jarenlange werkervaring, sommigen met wel meer dan 30 jaar werkervaring! Geen probleem is te vreemd of nieuw voor ons. We helpen u direct en geven binnen 24 uur een prijsindicatie die besproken wordt met de klant. U kunt ons bereiken via de telefoon of persoonlijk langskomen.

 

Onderzoeken

U kunt uw apparaat ook alleen ter onderzoek aanbieden. Wij maken dan binnen 24 uur een analyse, waarna we de klant informeren en het apparaat weer opgehaald kan worden. Vaak klaar terwijl u wacht. Onderzoek kosten bedragen €30.-.   LET OP: Voor klanten die het aparaat bij ons laten repareren hanteren wij GEEN onderzoekskosten!

 

 

Geef een reactie